Редька: сорту, опис, характеристики, особливості вирощування, догляд

Зелена богиня

Порівняно недавно з’явилася різновид редьки зелених сортів. Коренеплоди мають круглу форму, зелений колір. Смак м’якоті ніжний, хрусткий, з невеликою остринкой. В Зеленій богині високий вміст мінеральних солей, корисних мікроелементів, амінокислот. Овочі можуть зберігатися тривалий час. Рекомендовано до вживання дітям і літнім людям.

Маргеланская (річна)

Цей сорт китайської редьки має ще одну назву — лоба. Її батьківщиною є Азія. Ранньостиглий сорт. Посів насіння слід проводити в липні. Коренеплід короткий (9-16 см), вагою до 400 г, циліндричної форми, темно-зеленого кольору з білим кінчиком. М’якоть соковита, світло-зеленого кольору, відрізняється відмінними смаковими якостями, майже без гіркоти.

Аліта

Редька ранньостиглих сортів. Дозрівання настає через 65 днів після появи сходів. Форма коренеплодів епілептична, їх діаметр становить 10 см, вага коливається від 200 до 400 р. Зелена редька має солодкий смак, з ледь помітною ноткою остринки, м’якоть дуже соковита. Редька невибаглива у вирощуванні та догляді за собою.

Цікаве:  Вирощування бананів в домашніх умовах: інструкції та рекомендації