Всі люди роблять бутерброди з ковбасою. Вони відмінно підходять для сніданку, перекусу на роботі, а також для святкового столу. Це одні з найпопулярніших закусок, так як є досить простими і не віднімають багато часу.
Смак закуски, в основному, залежить від якості ковбаси. Тому ретельно підходите до її вибору в магазині. А краще купуйте продукт відомого і перевіреного виробника.
Щоб прикрасити святковий стіл такими сендвічами, крім основного інгредієнта, можна використовувати і інші продукти, які відмінно поєднуються між собою.
Можна самостійно придумати склад бутербродів. Або скористайтеся готовими варіантами. Я пропоную відмінну добірку простих і смачних рецептів, які допоможуть сервірувати стіл в будь-яке торжество, зокрема на Новий рік.
Бутерброди з сирокопченою ковбасою на святковий стіл
Даний вид ковбаси є найдорожчим. Але іноді можна побалувати себе таким продуктом. Ми приготуємо з неї міні-бутерброди у вигляді канапе. Така закуска моментально відлітає зі столу.
Інгредієнти:
- 100 г сирокопченої ковбаси;
- 250 г маринованих грибів;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 2 маринованих огірочка;
- Зелень.
Приготування:
- Готуємо необхідні продукти. Для цього нарізаємо ковбасу тонкими шматочками, сир – кубиками, огірочки – кружечками. Гриби ретельно промиваємо під проточною водою;
- Тепер приступаємо до формування міні-бутербродів. Для цього на огірочок викладаємо сир, шматок ковбаси складаємо удвічі, і разом з листком петрушки проколюємо шпажкою або зубочисткою;
- Потім нанизуємо на сир з огірком. Закріплюємо зверху невеликий грибочок.
Закуска для фуршету або святкового столу готова. Приємного апетиту!
Гарячі бутерброди в духовці з ковбасою, сиром і помідорами на батоні
Закуска, приготовлена за таким рецептом, не поступається за смаком справжньої піци. Готується вона легко і швидко, тому беріть на замітку цей спосіб приготування.
Інгредієнти:
- Батон;
- 100 г ковбаси;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 1 помідор;
- Зелень;
- 2 ст. л майонезу.
Приготування:
- Батон нарізаємо на скибочки;
- У помідора вирізаємо плодоніжку і ріжемо його на дрібні кубики. Перекладаємо в глибоку миску;
- Ковбасу подрібнюємо на невеликі шматочки і кладемо в тарілку з томатами;
- Тепер нам потрібно дрібно нарубати зелень і додати до решти продуктів;
- Сир натираємо на крупній тертці і перекладаємо до начинки;
- Заправляємо невеликою кількістю майонезу і добре перемішуємо;
- Приготовлену масу намазуємо на хліб;
- Бутерброди розподіляємо по листу. Ставимо в духовку на 6-8 хвилин. Випікаємо при температурі 200 градусів.
Всього 10 хвилин і гаряча закуска готова до подачі на стіл.
Простий і смачний рецепт бутербродів з копченою ковбасою на святковий стіл
Ульотну закуску можна приготувати в домашніх умовах на сковороді. Вона підходить не тільки для свята, але і для тих моментів, коли додому несподівано прийшли гості, а на стіл нічого поставити.
Інгредієнти:
- Хліб;
- 100 г копченої ковбаси;
- 65 г твердого сиру;
- 1 яйце;
- Мелений чорний перець;
- Харчова сіль;
- Зелень.
Приготування:
- Сир і ковбасу подрібнюємо на крупній тертці;
- У миску розбиваємо яйце, додаємо перець, сіль і терті продукти. Все ретельно перемішуємо;
- На скибочки хліба намазуємо підготовлену суміш і придавлюємо;
- У сковороді розігріваємо рослинне масло і відправляємо в неї бутерброди начинкою вниз. Обсмажуємо по 1-2 хвилини з кожного боку.
При бажанні ви можете додати в начинку рубану зелень або прикрасити їй вже готову закуску. Приємного апетиту!
Гарне оформлення бутербродів з ковбасою і огірком
Пропоную вам один з найпростіших рецептів приготування сендвічів. Вони виходять смачними і прикрашають святковий стіл. Головне – використовувати якісні продукти.
Інгредієнти:
- Батон;
- Ковбаса;
- Помідори черрі;
- Огірок;
- Часник;
- Майонез;
- Маринований імбир за бажанням.
Приготування:
- Батон нарізаємо на шматочки і злегка обсмажуємо на сковороді з одного боку;
- Скоринку натираємо зубчиком часнику і змащуємо тонким шаром майонезу;
- Зверху викладаємо нарізану ковбасу, кружечки огірка і половинки помідорів черрі;
- При бажанні сендвіч прикрашаємо маринованим імбиром і свіжою зеленню.
Незважаючи на просте приготування, закуска виходить ароматною і смачною.
Гарячі бутерброди на сковороді з ковбасою, сиром і яйцем
Наступна смажена закуска підходить не тільки для святкового столу, а й для сніданку. Вона виходить ситним, тому особливо сподобається чоловікам. Спробуйте скористатися цим рецептом.
Інгредієнти:
- 6 шматочків батона;
- 50 г сиру твердих сортів;
- 100 г ковбаси;
- 2 яйця;
- Петрушка;
- Харчова сіль;
- Мелений чорний перець.
Приготування:
З скибочок хліба вирізаємо м’якоть, вона нам стане в нагоді в цьому рецепті. Залишаємо тільки скоринки.
У миску розбиваємо яйця і збиваємо до однорідності. Додаємо до них подрібнену зелень, терту копчену ковбасу і сир. Солимо і перчимо за смаком. Все ретельно перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Викладаємо кірки, і заповнюємо їх начинкою.
Через пару хвилин бутерброди акуратно перевертаємо. Сковороду накриваємо кришкою і обсмажуємо до повної готовності.
Оригінальна закуска готова, її можна подавати в гарячому і холодному вигляді.
Бутерброди смажені на сковороді з ковбасою, картоплею і яйцем
Прості сендвічі на кожен день і для святкового столу. Для приготування нам знадобиться мінімальний набір недорогих продуктів, які практично завжди є в холодильнику.
Інгредієнти:
- Батон;
- 150 г вареної ковбаси;
- 3 картоплини;
- 1 яйце;
- 1 помідор.
Приготування:
- Сиру картоплю очищаємо від шкірки і разом з ковбасою натираємо на крупній тертці в одну тарілку;
- Додаємо сире яйце і ретельно перемішуємо;
- Суміш намазуємо на скибочки хліба;
- У розігріту сковороду наливаємо олію. Викладаємо бутерброди начинкою вниз. Готуємо на середньому вогні 1-2 хвилини;
- Потім перевертаємо шматки і злегка обсмажуємо з іншого боку.
Закуску прикрашаємо помідорами, нарізаними кружечками. Також можете використовувати свіжу зелень. Приємного апетиту!
Як зробити гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою і сиром
Сучасна кухонна техніка дозволяє полегшити і скоротити час приготування різних страв. Ми скористаємося мікрохвильовою піччю, щоб підготувати смачні сендвічі до святкового столу.
Інгредієнти:
- Батон;
- Ковбаса;
- Сир твердих сортів;
- Помідори;
- Болгарський перець;
- Ріпчаста цибуля;
- Майонез.
Приготування:
- Хліб нарізаємо на скибочки і змащуємо тонким шаром майонезу;
- Зверху викладаємо цибулю, нарізану півкільцями;
- Наступним шаром додаємо 1-2 шматочка ковбаси, яка вам найбільше подобається;
- Потім розподіляємо солодкий перець, який заздалегідь ріжемо соломкою;
- Викладаємо кружечки помідор;
- Посипаємо тертим сиром;
- Сендвічі ставимо в мікрохвильову піч на пару хвилин. Час залежить від потужності вашого обладнання.
Гаряча закуска готова. Її можна відразу подавати до столу або після охолодження. Приємного апетиту!