Рецепт млинців з сиром і шинкою

Млинці можна подавати в якості самостійної закуски. Але багато господинь фарширують їх різними продуктами. З начинкою вони виходять значно смачніші.

Якщо мало вільного часу, то страва готується заздалегідь. А до приходу гостей, просто розігріти його на сковороді або в мікрохвильовій печі. А якщо зробили млинці у великій кількості, то частина заморожуємо.

На масляну, досвідчена господиня намагається кожен день приготувати закуску на різній основі і з різною начинкою. Благо існує величезна кількість варіантів.

Я пропоную вам один з простих і смачних рецептів млинців з сиром і шинкою. Блюдо виходить ситним, тому підходить для перекушування між основними прийомами їжі.

Інгредієнти

Для приготування нам знадобляться прості і недорогі продукти, які практично завжди є в холодильнику.

  • 1 склянка борошна;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л соняшникової олії;
  • ½ Ч. л харчової солі;
  • 1 ст. л цукрового піску;
  • 300 мл води;
  • 150 г сиру твердих сортів;
  • 150 г шинки.

Кількість компонентів для тесту може змінюватися, все залежить від того, який консистенції ви хочете добитися. При бажанні використовувати різні спеції і прянощі.

Як приготувати млинці з шинкою і сиром

В першу чергу, ми будемо замішувати тісто. Для цього в миску розбиваємо сирі яйця, додаємо до них сіль з цукром. Збиваємо за допомогою кухонного віночка або міксера.

Продовжуючи перемішувати, вливаємо воду, а потім частинами борошно, яку заздалегідь просіваємо, щоб вона наситилася киснем. В останню чергу додаємо рослинне масло. Відставляємо убік на кілька хвилин.

Цікаве:  Вареники з картоплею: покрокові рецепти приготування вдома

Є кілька причин, за якими не отримуються млинці: дуже рідке тісто, невдало обрана сковорода, приготування на сильному вогні.

Тепер займемося начинкою. Для цього сир натираємо на дрібній тертці. Але ви можете просто нарізати його на шматочки, все залежить від ваших уподобань. Шинку подрібнюємо на крупній тертці.

Ставимо сковороду на плиту і прогріваємо на помірному вогні. Додаємо зовсім небагато рослинного масла і розтираємо його за допомогою серветки. Ополоником набираємо тісто і розподіляємо його по поверхні рівномірним шаром. Коли краї підрум’яняться, то перевертаємо млинчик і обсмажуємо його з другої сторони.

Тепер з одного краю готового млинця викладаємо сир, а зверху шинку. Підверніть краю, а потім скручуємо в рулет. При бажанні, ви можете сформувати конвертик.

Фаршировані млинці відправляємо на сковороду і злегка обсмажуємо, щоб розплавився сир, і утворилася золота скоринка. Готуємо на помірному вогні.

Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу в теплому вигляді. При бажанні посипаємо рубаною зеленню. Якщо у вас є час, то поекспериментуйте з начинкою, додайте до неї часник і помідори. Приємного апетиту!

Поживна цінність (100 г)

  • Білки: 9,65;
  • Жири: 12,32;
  • Вуглеводи: 13,82;
  • Калорійність: 208,48.

Закуска з начинкою не зовсім дієтична, тому не вживайте у великій кількості, якщо слідкуйте за своєю вагою.