Найкращі сорти яблук: опис, фото

Лобо

Змішаний ранньозимовий тип плодоношення яблук. Плоди від 150 до 250 р. На дотик шкірка з сильним восковим нальотом. Забарвлення яблук жовто-зелений, хоча більше переважає малиновий рум’янець. Після збору врожаю яблука стають більше бордового кольору. Термін зберігання – до березня, а смак дуже солодкий.

Плюси:

  • великі плоди;
  • яблуні приносять плоди кожен рік;
  • зберігання тривалий час ніяк не відбитися на смак;
  • швидке плодоношення.

Мінуси:

  • яблука нестійкі перед паршею.

Брянське

Дуже великі яблука, маса плоду досягає 400 грамів. Зелена забарвлення змішана з темно-малиновим рум’янцем. Яблука необхідно вживати свіжими, або ж зберігати їх у холодильнику максимум до січня.

Плюси:

  • не обсипаються;
  • плодоносять регулярно;
  • зимостійкість відмінна;
  • стійкість до парші;
  • швидкість плодоношення висока;
  • товарний вигляд на високому рівні.
Цікаве:  Дачний сезон відкрито: особливості виходу і посадки у відкритому грунті

Мінуси:

  • нетривале зберігання.