Основні функції
Які функції кухонного комбайна? Що можна готувати? Майже у всіх приладах, як бюджетних, так і елітних, є універсальні функції. Це стосується:
- терки-диска;
- насадки-емульгатора;
- лопатки/гака для замішування тіста;
- ножа з 2 лезами.
Дискова терка виконує шатківницю і подрібнення різних продуктів. Рівень подрібнення визначається розмірами отворів. Насадки, що мають широкі прорізи, застосовують для нарізки скибочками.
Насадка-емульгатор (металевий вінчик) збиває або змішує рідке тісто і домашні соуси, наприклад, майонез. У порівнянні зі звичайним міксером в комбайні є кришка, що захищає від розбризкування рідин і сухих продуктів.
Лопаткою або крюком виконується якісне замішування навіть крутого тесту, в якому не залишається грудочок. Насадка буває прямою або зігнутою в обох випадках підсумком буде чудово промешанное тісто.