Кухонні комбайни: функції, характеристики, огляд, поради з вибору

Основні функції

Які функції кухонного комбайна? Що можна готувати? Майже у всіх приладах, як бюджетних, так і елітних, є універсальні функції. Це стосується:

  • терки-диска;
  • насадки-емульгатора;
  • лопатки/гака для замішування тіста;
  • ножа з 2 лезами.

Дискова терка виконує шатківницю і подрібнення різних продуктів. Рівень подрібнення визначається розмірами отворів. Насадки, що мають широкі прорізи, застосовують для нарізки скибочками.

Насадка-емульгатор (металевий вінчик) збиває або змішує рідке тісто і домашні соуси, наприклад, майонез. У порівнянні зі звичайним міксером в комбайні є кришка, що захищає від розбризкування рідин і сухих продуктів.

Лопаткою або крюком виконується якісне замішування навіть крутого тесту, в якому не залишається грудочок. Насадка буває прямою або зігнутою в обох випадках підсумком буде чудово промешанное тісто.

Цікаве:  Чим мити глянсову кухню: огляд миючих засобів, методи чищення, особливості догляду, поради та відгуки