Кухонні комбайни: функції, характеристики, огляд, поради з вибору

Чаша

Ємність для готування створюють зі скла, пластику або металу. Обсяг змінюють в літрах і ділять на загальний і корисний. Загальний показник позначають в паспорті приладу, корисний трохи менше, оскільки навіть закриту чашу складно заповнити до країв.

Буде зручніше, якщо на ємності присутні поділу і мітки, це спрощує використання. Слід враховувати, що літраж дорівнює об’єму рідких компонентів, при завантаженні сухих і напівсухих вага встановлюється в кг, і тут він може бути більше обсягу. Наприклад, ємність у 1,5 літра включає 2,2 кг напівсухих продуктів.

Важливо, щоб чаша була стійкою до дії кислот, а також витримувала різні температури, оптимальні показники знаходяться в межах від -5 до +80 градусів. Скло і пластик вважаються крихкими матеріалами, але коштують дешевше. Якщо куплена велика машина з різними функціями, то для приготування невеликих порцій потрібна додаткова невелика ємність.

Цікаве:  Російські холодильники: опис, рейтинг, відгуки та фото