Гриль-раклетница: опис, характеристики, рецепти

Раклетты «Перший досвід»

Розглянемо кілька рецептів для гриль-раклетницы, якими може скористатися будь-яка починаюча, так і досвідчена господиня. Починати свій досвід поводження з цим простим приладом потрібно з найпростіших рецептів, один з яких носить характерну назву «Перший досвід».

Для приготування раклетт «Перший досвід» треба взяти злегка підморожене м’ясо і порізати його дуже тонкими пластами. Після цього його треба розморозити, злити сік, що утворився і гарненько просушити пласти. Після цього шматочки м’яса треба рясно полити сумішшю, зробленої з соку лимона, солі, перцю і рослинного масла, а потім дати настоятися протягом півгодини.

Окремо треба порізати невеликий баклажан, помідор і огірок. Овочі слід викласти на рівну, а м’ясо — на ребристу поверхню розігрітій раклетницы і запікати до стану готовності інгредієнтів.

Цікаве:  Батареї у ванній кімнаті