Просіювач для борошна: визначення, принцип роботи, характеристики

Людина, що любить готувати і возитися на кухні, вдається до допомоги різних пристосувань, щоб заощаджувати свій час. Просіювач для борошна — це одна з сучасних кухонного приладдя, за допомогою якого нудні процеси готування не просто прискорюються, але і стають більш захоплюючий. Їжа є важливим компонентом в житті, тому люди намагаються всіляко полегшувати її приготування.

Що таке просіювач для борошна?

Кружка для просівання — це механічне кухонне пристосування, виконана з нержавіючої сталі. Воно використовується для просіювання дрібних сипучих продуктів: цукрової пудри, какао, манки, спецій, крохмалю, круп і, звичайно ж, борошна. Хоча це сито багатофункціональне, називають його саме просеивателем для борошна. Раніше використовували окремо миску і сито, щоб очистити продукти від різних домішок, що було дуже незручно. Але зараз можна просто наповнити горнятко-сито борошном і просіяти її, наситити киснем, очистити від сміття, при цьому нічого не забруднивши.

Цікаве:  Лазерний рівень Ecostrum 862: особливості застосування

Просіювач для борошна — це кухонний помічник і аксесуар для кожної господині. Виконаний він у вигляді сталевої гуртки з ручкою. Дно у гуртки подвійне — для ретельного очищення продукту, а ручка виконує функцію важеля. Тиск на ручку приводить в дію обертовий механізм. Готування випічки і десертів стає чистішим і продуктивніше.

Кожна господиня знає, що для правильної консистенції і пишності тесту потрібно обов’язково просіяти борошно, щоб вона збагатилася киснем і не згорталася в грудочки. За допомогою такого сита кожен грам продукту потрапить в потрібну ємність, не забруднивши додаткову посуд або стіл.