Гриль-раклетница: опис, характеристики, рецепти

Як використовувати апарат

Окрему увагу потрібно приділити тому, як можна використовувати апарат. Гриль-раклетница — це прилад, який працює від електрики, тому завжди потрібно стежити за забезпеченням збереженості шнура приладу.

Поверхня для смаження, встановлена в раклетницах, має особливе покриття, що перешкоджає пригоранню продуктів — на ньому категорично заборонено проводити нарізку продуктів.

Перед тим як покласти інгредієнти на жарочную поверхню, треба заздалегідь прогріти її. Як показує практика, цей процес може займати різний час, в залежності від потужності приладу та типу покриття. Якщо жаровня зроблена з каменю, то для її повного нагрівання потрібно близько півгодини, а емальована поверхня стане досить гарячою вже через 10 хвилин.

Цікаве:  Газова колонка Арістон: відгуки, огляд, характеристики й особливості

В інструкції до будь раклетнице сказано, що прилад категорично забороняється мити, якщо він знаходиться в гарячому стані.