Гриль-раклетница: опис, характеристики, рецепти

Яєчний раклетт

Для приготування цієї унікальної закуски треба взяти 4 зварених круто яйця і порізати кружальцями, попередньо очистивши від шкаралупи. Окремо треба порізати 4 помідора і 120 г сиру (краще використовувати гауду або эменталер).

На сковородочки розігрітій жаровні треба викласти яйця, покрити їх помідорами, шматочками каперсів, сметаною, листочками базиліку, а також пластами сиру. Після цього раклетты треба запікати до стану готовності.

Ковбасний раклетт

Вибираючи рецепт закуски на випадок проведення вечірки, неодмінно треба звернути увагу на раклетты, зроблені з ковбаси, сиру та болгарського перцю. Для їх приготування треба помити і порізати кільцями попередньо запечений у духовці болгарський перець, подрібнити пару великих пір’їн цибулі, а також подрібнити кружечками 150 г сирокопченої ковбаси. Окремо слід порізати пластами 200 г сиру гауда.

Цікаве:  Світлова консоль: принцип роботи, види та класифікація, особливості застосування

Всі перераховані компоненти (крім сиру) треба розкласти по сковородочкам гриля-раклетницы. Поверх кожної заготовки треба викласти пласти сиру і залишити закуску для запікання на кілька хвилин.

У відгуках про закусці, приготованої за представленим рецептом, йдеться, що вона виходить не тільки неймовірно смачною і соковитою, але і здатна прикрасити будь-яке святкове застілля. Деякі домогосподарки рекомендують урізноманітнити запропонований рецепт додаванням печериць.