У нашій країні кабачкова ікра є однією з найбільш улюблених закусок. Особисто мені вона дуже подобається, тому практично завжди є в холодильнику.
В магазині рідко зустрічається овочеві заготовки, крім того, в них додають різні консерванти для збільшення терміну придатності. Тому ікру краще робити в домашніх умовах.
Кабачкова ікра
Якщо у вас немає власної земельної ділянки, де можна вирощувати кабачки, то їх можна купити в магазині, благо вони коштують недорого. Процес приготування дуже простий, при цьому закуска виходить смачною, просто пальчики оближеш.
Господині готують холодну закуску за різними рецептами. А завдяки розвитку технології, тільки збільшилася кількість варіантів приготування. Я пропоную один із доступних способів – використання м’ясорубки, яка є практично в кожному будинку.