Кабачкова ікра на зиму — кращі рецепти через мясорубку

У нашій країні кабачкова ікра є однією з найбільш улюблених закусок. Особисто мені вона дуже подобається, тому практично завжди є в холодильнику.

В магазині рідко зустрічається овочеві заготовки, крім того, в них додають різні консерванти для збільшення терміну придатності. Тому ікру краще робити в домашніх умовах.

Кабачкова ікра

Якщо у вас немає власної земельної ділянки, де можна вирощувати кабачки, то їх можна купити в магазині, благо вони коштують недорого. Процес приготування дуже простий, при цьому закуска виходить смачною, просто пальчики оближеш.

Господині готують холодну закуску за різними рецептами. А завдяки розвитку технології, тільки збільшилася кількість варіантів приготування. Я пропоную один із доступних способів – використання м’ясорубки, яка є практично в кожному будинку.

Цікаве:  Солянка з капусти на зиму: рецепти пальчики оближеш