Сталева сковорода: види, форми, марки посуду, класифікація, рейтинг кращих, нюанси готування і особливості догляду

Рейтинг кращих сковорідок з нержавіючої сталі

  1. Сковорода FISKARS Essential виготовлена з міцної сталі, що має антипригарне покриття. Все це дозволяє експлуатувати її протягом 10 років. Ще один важливий момент – це наявність ненагревающейся ручки.
  2. Сковорода BergHOFF Ron 3900035 виготовлена з міцної сталі – моноліт. Досить легка посуд для справжніх професіоналів.
  3. Silampos Europa 22 володіє багатошаровим дном товщиною 6 міліметрів, а також ручка, яка не нагрівається навіть на великому вогні.

Догляд за сковородою з нержавійки

Нержавіюча сталь не окислюється, саме тому на ній можна готувати гострі і кислі страви, але будьте обережні з сіллю. Ні в якому разі не сипте її на дно.

Цікаве:  Компактний ланч бокс з підігрівом. Відгуки покупців

Як очистити сталеву сковороду? Щоб позбутися темних плям, необхідно пройтися по ним тканинною основою, змоченою лимонним соком або оцтом.

Не варто починати миття сковороди, яку ви тільки що зняли з вогню.

При митті користуйтеся теплою водою і рідиною для миття посуду. Але пам’ятайте, що нержавійка не любить хлор та аміак.

Після миття сковороди її необхідно витерти насухо і поставити на своє місце.