Сталева сковорода: види, форми, марки посуду, класифікація, рейтинг кращих, нюанси готування і особливості догляду

Порада №3

Пам’ятайте про кришці. Ідеальним варіантом буде придбання кришки в комплекті. Інакше доведеться підбирати її окремо, враховуючи, щоб кришка щільно закривала сковороду і ідеально підходила по діаметру. Ну, і в кінцевому рахунку це додаткові витрати, які нікого не радують.

Порада №4

При виборі сковороди обов’язково огляньте її. Дно повинно бути гладким і рівним, без відколів і подряпин, без шорсткостей, борти сковороди без вм’ятин.

Порада №5

Найзручніше буде сковорідка зі зйомною ручкою. Такий виріб ви зможете завжди поставити в духовку і не боятися завдати собі опік. Однак литі ручки більш міцні.

Рада №6

Якщо ви хочете, щоб ваша сковорода нагрівалася рівномірно і довго тримала тепло, необхідно зупинити свій вибір на більш товстому дні і бортах, а також звернути увагу на її вагу. Чим важче, тим краще.

Цікаве:  Все про фільтрі Аквафор В150