Прилади
Вилки кладуть зліва від тарілки
Існують також окремі правила щодо подання приладів зі спеціями. Солонка повинна бути заповнена на 1/3, а перечниця на½, ємність з гірчицею може наповнюватися до краю, з нею обов’язково подається ложка. Всі рідкі спеції, оливкова олія, оцет та інші, подаються в призначених упаковці невеликого розміру (зазвичай 100-150 мл).
Не забуваємо про спеції на столі
Соусниці можуть бути різної форми і об’єму, при їх подачі важливо подбати про те, щоб соус було легко набирати, і при цьому він не стояв відкритим, щоб не обветриться. І прилади зі спеціями, і соусниці повинні розташовуватися по центру. Вони повинні бути в такій кількості, щоб кожен міг дотягнутися до потрібного предмета.
Подаємо соус до столу