Солодка троянда
Перш за все вам необхідно запастися наступними матеріалами: гофра (для стеблинки вибираємо зелений, а для бутона той, який схвалює ваша фантазія), невелика шоколадна цукерка, нитки, ножиці, клейка стрічка, дріт.
Приготуйте все необхідне
Отже, приступимо до створення «шоколадного» шедевра:
- виріжте 10 прямокутної форми заготовок: 5 пелюсток розміром 6х7см і 5 заготовок розміром 4х7 см, злегка закрутіть краю з одного боку;
- постарайтеся надати вирізаним лепесточкам 4х7 см форму, витягаючи їх серединку, це буде серцевина;
Виріжте заготовки
- п’ять широких заготовок оберніть навколо сформованої серцевини;
- закріпити пелюсточки у підстави можна нитками, кілька разів обернувши ними низ листочків;
- в центр вашого виробу акуратно поміщаємо цукерочку;
- візьміть потрібної довжини дріт (бажано алюмінієву) і обмотайте її зеленим папером, це і буде ваш стеблинка;
- також подбайте про листках, попередньо вирізавши їх і закріпивши на стеблинці.
Зробіть покроково і у вас все вийде
Ви можете вирізати листочки для бутона своїх індивідуальних розмірів. Якщо ви хочете зробити велику троянду, відповідно, заздалегідь заготовте великі пелюстки.
Це буде Вам цікаво: ОГЛЯД: Як зробити квіти з гофрованого паперу з цукерками своїми руками? Майстер-клас +75 Фото розкішних букетів