Мило ручної роботи
Зробіть мамі приємне, подарувавши мило ручної робіт. Будьте впевнені, що вона це оцінить. Ароматів ви можете досягти абсолютно будь-які, комбінуючи натуральні ефірні масла по своєму настрою. У цьому проекті представлено три аромату: медова вівсянка, алое віра і ромашка. А ви зробіть свій власний сорт, «приправивши» своє мило будь-яким способом.
Чудові елементи Нового року
Коли справа дійде до виготовлення мила, всі ви напевно опинитеся новачками у цій справі, втім, як і я. Тому для всіх, хто хоче піти простим шляхом та не ускладнювати собі життя, призначений цей лайфхак: розплавте і залийте у форму гліцеринове мило.
Основні матеріали:
- 4 кубика гліцеринового мила (120 г);
- вазелін або рослинна емульсія;
- пляшка для розпилення (з туманом), заповнена спиртом;
- мильні форми (ви можете взяти специфічні форми для мила або використовувати основу від контейнера для йогурту або будь-якого іншого пластикового контейнера).
Тепер про базові інструкціях з приготування мила. Незалежно від «смаку» мила, яке ви хочете зробити, основні кроки однакові.
Незвичайний подарунок на всі випадки життя
Почніть з покриття ваших форм з допомогою вазеліну або рослинної емульсії. Відкладіть. Наріжте гліцерин кубиками і помістіть його у безпечний мікрохвильовий контейнер з носиком.
Нарізаємо гліцерин
Нагрійте гліцерин в мікрохвильовій печі з інтервалом 20 секунд до розплавлення, але не кип’ятіть. Перемішайте до однорідності. Змішайте ароматизатори окремо і додайте їх в мило.
Розтоплюємо основний засіб для мила
Налийте «ароматизоване» мило в підготовлену форму. Розпиліть спирт з пульверизатора на поверхню мила, застосувавши функцію «хмара». Це потрібно робити для того, щоб видалити бульбашки з його поверхні. Дайте милу охолонути протягом 2 годин.
З’єднуємо всі інгредієнти і заливаємо у форму
Щоб витягти мило з форми, натисніть на нижню частину прес-форми і витягніть його. Якщо мило все ще чинить опір виходу таким чином, помістіть його в морозильник на 10 хвилин і повторіть спробу.
Виймаємо з форми натуральний продукт
Тепер, коли всі кроки виконані, я можу поділитися з вами чудовими рецептами! Додайте це в розплавлений гліцерин перед тим, як вилити його у форму.