Як зробити самогонний апарат з фляги: поради

З чого почати?

Щоб зробити самогонний апарат з фляги, слід спочатку підготувати перегінний куб Оскільки молочний бідон спочатку не пристосований для виготовлення самогонки, то майстру доведеться його оснастити двома отворами. Одне роблять в кришці, друге — в стінці у верхній частині.

Діаметр його не повинна перевищувати 5 див. Перед цим місця свердління відзначають олівцем і заміряють діаметр трубок, щоб отвори не вийшли більшими, ніж потрібно. В один отвір потім вставлять трубку, що з’єднує флягу з загальної перегонной системою, в інше – вмонтують термометр.

Другий крок

Дуже часто новачки задаються питанням, як ущільнити кришку фляги для самогонного апарату? Цей аспект дуже важливий, оскільки погано герметизованого бідона назовні будуть виходити пари спиртів, що негативно позначиться на обсязі вже готової продукції. Герметизацією конструкції можна зайнятися після того, як будуть готові отвори для шлангу і температурного датчика. Для харчових баків передбачені спеціальні гумові прошарку. Переробляючи таку ємність в самогонний апарат, домашні умільці цю гумку знімають і обмотують ФУМ-стрічкою. Після виріб поміщають у тару з водою і кип’ятять. Після прошарок встановлюють назад. У місцях приєднання шланги і термометра доцільніше використовувати силіконові прокладки, які підтискаються допомогою гайок. Гуму фахівці рекомендують виключити, так як вона під впливом високих температур почне плавитися, а алкоголь вийде зі специфічним ароматом. При відсутності силікону, проблемні місця краще всього промазати тестом. Якщо він випадково потрапить в напій, то за його якість перегонщику можна не побоюватися.

Цікаве:  Як зробити теплу підлогу в лазні від печі своїми руками?