Бутерброди з червоною рибою на святковий стіл: прості і смачні рецепти з оформленням

У меню святкового застілля обов’язково входять бутерброди. Основою для їх приготування є хліб, а ось начинка може бути абсолютно з різних продуктів.

Одним з найпопулярніших інгредієнтів для смачних і легких закусок – це червона риба. Сьогодні існує величезний вибір, головне купити якісний продукт.

Бутерброди з червоною рибою будуть відмінним доповненням до будь-якого святкового столу. Крім того, вони готуються досить просто, тому не потрібно багато часу або спеціальних навичок.

Щоб ваші гості і близькі люди залишилися задоволеними, пропоную вам кілька рецептів приготування з оформленням. Будь-який з видів буде відмінним варіантом для святкового меню.

Бутерброди з червоною рибою і вершковим сиром на святковий стіл

Цей варіант є одним з найбільш популярних і простих. Закуска виходить ніжною, ароматною і дуже смачною, тому практично моментально змітається зі столу.

Інгредієнти:

  • 7 скибочок хліба;
  • 50 г вершкового сиру;
  • 7 шматочків червоної риби;
  • Кріп.

Приготування:

  1. Для красивої подачі з хліба виріжемо заготовки. Для цього можна скористатися невеликою формочкою для випікання кексів;
  2. Змащуємо вершковим сиром. Якщо у вас немає продукту, то можете замінити вершковим маслом;
  3. По краях викладаємо гілочки кропу;
  4. Акуратно згортаємо тонкі пластини філе і викладаємо на бутерброд.

Закуска виходить не тільки смачним, але і красивим, тому буде відмінною прикрасою святкового столу. Приємного апетиту!

Рецепт бутербродів з червоною рибою і сирним сиром

Пропоную вам один з найпростіших способів приготування закуски за пару хвилин. Звичайно, ви можете використовувати більше продуктів, але і в такому вигляді бутерброди виходять неймовірно смачними.

Інгредієнти:

  • 1 багет;
  • 100 г червоної риби;
  • 100 г кисломолочного сиру;
  • Кріп.

Приготування:

  1. Багет нарізаємо на порційні шматочки і злегка обсмажуємо на сухій сковороді з обох сторін. Чи можете підсушити його в духовці. Після цього залишаємо остигати;
  2. Тим часом нарізаємо рибу тонкими скибочками;
  3. На хліб наносимо шар сирного сиру середньої товщини;
  4. Зверху викладаємо підготовлені шматочки риби.

Страву прикрашаємо гілочками кропу. Також можете додати оливки і свіжий огірок за бажанням.

Бутерброди з червоною рибою і авокадо до свята

Ще один простий рецепт, завдяки якому вам знадобиться мінімум часу, щоб доповнити урочистий стіл. До складу входить невелика кількість продуктів.

Інгредієнти:

  • Чорний хліб;
  • Червона риба;
  • Авокадо;
  • Зелень.

Кількість продуктів залежить від того, скільки бутербродів ви хочете зробити.

Приготування:

  1. Житній хліб нарізаємо на скибочки і протягом 2 хвилин обсушуємо з обох сторін на сухій сковороді. Або скористайтесь тостером;
  2. Рибу ріжемо на порційні шматочки;
  3. Авокадо розрізаємо вздовж навпіл і видаляємо кісточку. Виймаємо м’якоть ложкою, а потім розминаємо її виделкою до однорідного стану. Додаємо кілька крапель лимона і спеції за бажанням;
  4. На підсмажений хліб намазуємо кашку з авокадо;
  5. Зверху викладаємо скибочки риби і прикрашаємо зеленню.
Цікаве:  Гарбузовий пиріг: покрокові рецепти в духовці

Така закуска обов’язково сподобається вашим гостям, тому зробіть більше шматочків, так як будуть просити добавки. Приємного апетиту!

Простий рецепт бутербродів з червоною рибою і огірком

Закуска з слабосоленої сьомги відмінно підходить до святкового столу. Вона обов’язково всім сподобається, тому беріть на замітку цей спосіб приготування.

Інгредієнти:

  • 200 г червоної риби;
  • 2 огірка;
  • 3 яйця;
  • 2 плавлених сирка;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Багет.

Приготування:

  1. Відварені яйця і сирки подрібнюємо на дрібній тертці. Сир попередньо потрібно прибрати в морозильну камеру, щоб не прилипав до тертці;
  2. Яйця з сиром заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо;
  3. З риби знімаємо шкірку і нарізаємо на тонкі скибочки;
  4. Багет ріжемо кружальцями і намазуємо на них підготовлену суміш;
  5. Огірки натираємо на крупній тертці, злегка віджимаємо від зайвого соку, і викладаємо на бутерброд наступним шаром;
  6. Залишається тільки зверху додати шматочки слабосоленої сьомги.

При бажанні прикрашаємо свіжою зеленню або іншими інгредієнтами.

Оформлення смачних бутербродів з червоною рибою та ікрою

Для приготування наступної закуски в якості основи будемо брати не хліб, а пісочні кошики. Буде вишукано виглядати на новорічному столі.

Інгредієнти:

  • 200 г червоної риби;
  • 120 г червоної ікри;
  • 200 г вершкового масла;
  • 100 г вершкового сиру;
  • 1 огірок;
  • Тарталетки.

Приготування:

  1. Частина тарталеток заповнюємо розм’якшеним вершковим маслом, зверху викладаємо червону ікру;
  2. Інші кошики начиняємо вершковим сиром, зверху додаємо шматочки червоної риби і огірка.

Все досить просто і швидко. Але на столі така закуска буде виглядати чудово, і гості з’їдять її за пару хвилин. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт гарячих бутербродів з червоною рибою в духовці

Якщо ви хочете, щоб на святковому столі була гаряча закуска, то беріть на замітку наступний варіант приготування смачних бутербродів. Вони також готуються дуже швидко.

Інгредієнти:

  • 1 сире філе червоної риби;
  • 100 г вершкового масла;
  • 100 г сиру;
  • 1 ч. л соняшникової олії;
  • Перець і сіль за смаком;
  • Батон.

Приготування:

  1. Філе відокремлюємо від кісток і дрібно нарізаємо. Потім відправляємо в миску, додаємо сіль з перцем і трохи рослинного масла. Добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15-20 хвилин;
  2. Тим часом нарізаємо батон і змащуємо його вершковим маслом;
  3. Зверху на бутерброд викладаємо підготовлену рибу і розподіляємо по листу;
  4. Посипаємо натертим твердим сиром;
  5. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин, яку попередньо розігріваємо до 200 градусів.

Такий закуски буде завжди мало, тому готуйте більше, якщо чекаєте багато гостей. Приємного апетиту!

Тепер ви можете вибрати один або кілька варіантів приготування бутербродів з червоною рибою. Адже до Нового року залишилося зовсім небагато, тому запам’ятайте рецепти або відправляйте сайт в закладки.