Смачні бутерброди з червоною рибою
Для будь-якого торжества відмінно підходить ніжна закуска з смачних продуктів. Готується дуже швидко і легко, тому даний процес не забере у вас багато часу.
Інгредієнти:
- Білий хліб;
- 170 г солоної червоної риби;
- 1 свіжий огірок;
- 150 г кисломолочного сиру;
- Зелень.
Приготування:
- Хліб нарізаємо на шматочки і відрізаємо скоринки;
- Рубаний кріп перемішуємо з вершковим сиром;
- Огірок очищаємо від шкірки і ріжемо на тонкі пластини;
- Також тонко нарізаємо солону рибу;
- Підготовлені скибочки батона підсушуємо на сухій сковороді;
- Змащуємо сирною масою, зверху викладаємо складений огірок і рибу;
- Закріплюємо дерев’яною шпажкою.
Красиві бутерброди можна відразу подавати до столу. Вони будуть у центрі уваги, тому практично моментально змітаються.
Простий рецепт святкових бутербродів з оселедцем
Для підготовки до свята, господині часто використовують оселедець. З неї не тільки готують знаменитий салат, але і різні закуски. На новорічний стіл вона повинна бути не тільки смачною, але і красивою.
Інгредієнти:
- Бородінський хліб;
- 200 г філе оселедця;
- Зелень;
- Рослинна олія;
- Мелена паприка;
- 50 г вершкового масла;
- Ріпчасту цибулю.
Для крему:
- 2 ст. л хрону;
- 250 р сметани;
- Харчова сіль.
Приготування:
- Спочатку займемося кремом. Для цього на каструлю ставимо сито, і застеляємо його одноразовим лляним рушником;
- Викладаємо сметану, накриваємо мискою і прибираємо в холодильник на пару годин, а краще всього на цілу ніч. Таким чином, ми позбавляємося від зайвої рідини;
- Перекладаємо сметану в окрему ємність, додаємо столовий хрін і трохи підсолюємо. Ретельно перемішуємо до однорідності;
- З шматочків чорного хліба чаркою видавлюємо невеликі кружечки;
- Розтоплюємо вершкове масло, і силіконовій пензликом промазуємо хлібні шайби з обох сторін;
- Викладаємо на деко і відправляємо в духовку на 5 хвилин. Попередньо розігріваємо до 200 градусів. Після чого залишаємо остигати;
- Для зручності крем перекладаємо в кондитерський мішечок і наносимо на половину грінок, а зверху накриваємо другим шматком, який також змащуємо сметанною сумішшю;
- З ріпчастої цибулі акуратно вирізаємо невеликі шматочки, які будуть виступати в якості пелюсток;
- Змащуємо їх рослинною олією, частина посипаємо меленою паприкою, а інші рубаним кропом;
- На бутерброди викладаємо нарізане рибне філе, поруч додаємо цибульні шматочки.
Дуже смачна закуска готова, яка буде відмінною прикрасою. Приємного апетиту!