Свічки своїми руками в домашніх умовах: фото

Матеріали: що потрібно для виготовлення

Для створення необхідні віск, гніт, ароматичні масла, форма, аксесуари

Процес не займе у вас більше двох годин, зате отримані вироби доповнять ваш домашній або робочий інтер’єр, стануть гарним подарунком для близьких.

Віск

Це серце свічки, якого існує три основних типи.

Парафін. Традиційний, використовуваний сотні років для виготовлення світоча. Зараз він продовжує залишатися найпоширенішим серед всіх видів. Він дешевий, ви можете легко додати до нього колір і запах. Основною проблемою парафіну залишається його потенційно токсичний характер. Парафін — побічний продукт нафти, що автоматично дає йому погану характеристику для більшості споживачів. Якщо натуральні продукти — це ваше кредо, краще всього шукати альтернативний варіант.

Парафін — побічний продукт нафти, що автоматично дає йому погану характеристику для більшості споживачів

  • Соя. Новачок на ринку, стає все більш популярним основним інгредієнтом. Соєвий був створений в 90-х роках, коли рух через природні продукти активно набирав обертів. Зазвичай він робиться з соєвого масла, але іноді змішується з парафіном та іншим воском (пальмовою, бджолиним т. д.) Він також легко приймає кольори і запахи.
  • Бджолиний віск. Найстаріший інгредієнт для виготовлення; свічки з бджолиного воску були знайдені у великих пірамідах Єгипту. Виходячи з назви, він виробляється бджолами, це побічний продукт медового процесу. З-за цього він має природний золотий колір і тонкий солодкий аромат. Це повністю натуральний продукт, але ви не зможете додати до нього інші аромати. Природний запах буде перебивати інші аромати. Бджолиний також найдорожчий варіант.
Цікаве:  Квіти в інтерєрі: фото сполучень - штори / шпалери / стіни

Свічки з бджолиного воску має природний золотий колір і тонкий солодкий аромат

Більшість видів, які продаються в магазині, надходять у продаж у формі гранул. Це полегшує роботу, так як гранули швидше розплавляються. Якщо ви купили блок, використовуйте гострий ніж, щоб нарізати його на дрібні шматки.