Переваги ручного просіювача для борошна
Працювати з цим ситом досить просто і зручно. За допомогою одного натискання можна подрібнити інгредієнти і зробити їх більш повітряними, а зона готування залишиться чистою.
Переваги просіювача для борошна:
- Чистота (подрібнений продукт потрапляє в миску, над якою розташована гуртка-сито, а кухонні поверхні залишаються чистими).
- Простота використання (не потрібно весь час трясти кухоль, достатньо натиснути на клапан і зрідка струшувати вміст).
- Не вимагає особливого догляду (після використання потрібно звільнити від сміття і непросеянных частинок, промити проточною водою і повністю просушити).
- Красивий зовнішній вигляд (гідне пристосування для сучасної і стильної кухні).
- Компактність (займає мало місця і легко розташується на полиці або у скриньці для швидкого доступу).
Кожна господиня знайде в цьому пристосуванні свої плюси.