Просіювач для борошна: визначення, принцип роботи, характеристики

Переваги ручного просіювача для борошна

Працювати з цим ситом досить просто і зручно. За допомогою одного натискання можна подрібнити інгредієнти і зробити їх більш повітряними, а зона готування залишиться чистою.

Переваги просіювача для борошна:

  1. Чистота (подрібнений продукт потрапляє в миску, над якою розташована гуртка-сито, а кухонні поверхні залишаються чистими).
  2. Простота використання (не потрібно весь час трясти кухоль, достатньо натиснути на клапан і зрідка струшувати вміст).
  3. Не вимагає особливого догляду (після використання потрібно звільнити від сміття і непросеянных частинок, промити проточною водою і повністю просушити).
  4. Красивий зовнішній вигляд (гідне пристосування для сучасної і стильної кухні).
  5. Компактність (займає мало місця і легко розташується на полиці або у скриньці для швидкого доступу).
Цікаве:  Лазерний рівень Ecostrum 862: особливості застосування

Кожна господиня знайде в цьому пристосуванні свої плюси.