Поворотний столик для торта своїми руками: матеріали і процес складання

Кондитерам, які займаються виготовленням тортів, дуже зручно користуватися різного роду пристосуваннями, що полегшують процес прикраси готового виробу. Благо сьогодні магазини пропонують широкий асортимент такого інвентарю. Одним з таких пристроїв є поворотний столик. Правда вартість такого столика вельми немаленька, і найчастіше простіше і вигідніше спробувати зробити поворотний столик для торта своїми руками.

Чим зручний?

Такий столик стане в нагоді не тільки справжнім кондитерам-професіоналам. Він буде дуже корисний як любителям готувати в своє задоволення, так і роблять перші кроки кулінарам. Дуже до речі доведеться такий столик господиням, що прикрашає торти мастикою. Виглядає він як коло-п’єдестал на ніжці, який крутиться навколо своєї осі. Основна мета — зробити працю кондитера максимально ергономічним і зручним, спростити завдання прикраси готового торта. Торт поміщається на підставку, і, обертаючи її, можна з легкістю обтягувати його мастикою, прикрашати фігурками, написами та іншим декором. При цьому не потрібно ходити навколо нього, кондитерський виріб буде обертатися на підставці, і господиня буде мати доступ до будь-якого місця тортика.

Цікаве:  Як вивести пляму від рослинного масла з одягу?