Мені, як і багатьом людям подобаються кавуни. Але це ягода доступна тільки в серпні і вересня. Тому досвідчені і запасливі господині заготовляють ці плоди на зиму. В попередній статті я зробив огляд рецептів солодких арбузов в банку. І мало хто знає, що їх ще можна солити.
Деякі люди не можуть уявити, як солодку ягоду засолюють. А ви спробуйте приготувати таку оригінальну закуску. Звичайно вона на любителя, але гурмани обов’язково оцінять неординарний смак.
Якщо чесно, то я вперше спробував солоні кавуни років десять тому, і вони мені зовсім не сподобалися. Але з віком смакові уподобання змінюються, тому мені знову попалася солона закуска, і вона видалася дуже смачною.
Якщо ви вирішили поекспериментувати або вже засолювали плоди на зиму, то ознайомтеся з цією статтею. Я постарався зібрати найпоширеніші та прості варіанти.