Тарталетки з начинкою — самі смачні та прості рецепти

Тарталетки являють собою невеликі кошики з тіста. Деякі господині роблять їх самостійно в домашніх умовах. Але зараз вони доступні практично в будь-якому продуктовому магазині, тому їх простіше купити.

Така закуска подається до святкового столу, на фуршет або вечірку. У звичайні дні її також можна приготувати в якості перекусу. Перед подачею їх начиняють різними інгредієнтами, які поєднуються один з одним. Начинкою для тарталеток може бути салат або яке-небудь блюдо.

На сьогоднішній день існує безліч покрокових рецептів приготування смачної і чудовою закуски в кошичках. Я пропоную вам скористатися підбіркою простих варіантів тарталеток з начинкою.

Потрібно лише підготувати необхідні продукти. А сам процес займає мінімум часу. Тому всього через кілька хвилин, на столі буде легка закуска, яка сподобається близьким людям і гостям.

Смачний і простий рецепт тарталеток з начинкою, запечених в духовці

Для початку пропоную розглянути один з найбільш легких варіантів приготування гарячої закуски. Вона виходить низькокалорійної, тому не зашкодить вашій фігурі.

Інгредієнти:

  • 1 болгарський перець;
  • 300 ш сиру;
  • Кінза;
  • Петрушка;
  • Кріп;
  • 5 зубчиків часнику;
  • Чорний мелений перець;
  • Сіль.

Для соусу:

  • 1 ч. л гірчиці;
  • 3 ст. л йогурту;
  • ½ Шт лимона.

Приготування:

 

  • У чашу блендера перекладаємо всю зелень і зубчики часнику. Подрібнюємо до однорідності. Відправляємо в глибоку тарілку;
  • У солодкого перцю видаляємо плодоніжки і насіння з перегородками. Подрібнюємо блендером і додаємо в миску з зеленню;
  • Трохи підсолюємо, перчимо, натираємо трохи сиру, заправляємо йогуртом без смакових добавок, додаємо гірчицю, сік лимона і розмішуємо;
  • Тарталетки наповнюємо начинкою і посипаємо тертим сиром;
  • Ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин.

 

Корисна закуска готова, подаємо її в гарячому або холодному вигляді. Приємного апетиту!

Простий рецепт тарталеток з крабовими паличками і огірком

Якщо ви хочете швидко приготувати закуску для святкового столу з недорогих продуктів, то пропоную вам зробити найпростіший крабовий салат, який подається в тарталетках.

Інгредієнти:

  • 200 г крабових паличок;
  • 1 огірок;
  • 4 яйця;
  • 100 г твердого сиру;
  • Зелень;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Крабові палички потрібно заздалегідь розморозити. Спочатку перекладаємо їх у холодильник, а потім залишаємо при кімнатній температурі;
  • Сир твердих сортів натираємо на середній тертці;
  • Всі інші продукти нарізаємо на кубики невеликого розміру;
  • Підготовлені інгредієнти відправляємо в миску, заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Наповнюємо кошики салатом і посипаємо зеленою цибулею.

 

При бажанні, ви можете прикрасити закуску на свій розсуд.

Покрокове приготування тарталеток з начинкою для дітей

Закуска з солодкою начинкою особливо сподобається дітям. Це відмінний варіант для дитячого свята чи на день народження дитини. Для красивої подачі будемо використовувати кошики.

Інгредієнти:

  • 200 г сиркової маси;
  • 100 г шоколадної пасти;
  • 3 шт чорносливу;
  • 30 г волоських горіхів;
  • Абрикосове варення.

Приготування:

 

  • Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді, потім подрібнюємо будь-яким зручним способом;
  • Чорнослив і абрикоси з варення ріжемо на дрібні шматочки;
  • Кондитерський шприц наповнюємо сирковою масою;
  • Тарталетки змащуємо сиропом з варення;
  • Дно кошиків змащуємо шоколадною пастою;
  • Наповнюємо сирковою масою;
  • Посипаємо горіхами;
  • Прикрашаємо шматочками абрикоса і чорносливу.

 

Можете поекспериментувати з інгредієнтами. Діти будуть в захваті від такого десерту. Приємного апетиту!

Цікаве:  Цибульні кільця в клярі: 14 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Самі смачні тарталетки з тунцем

Відмінна закуска до святкового столу. Зазвичай, вона подається з міцними спиртними напоями. Під час приготування можете використовувати спеції, які вам найбільше подобаються.

Інгредієнти:

  • 150 г консервованого тунця;
  • 50 г сиру;
  • 100 г майонезу;
  • Кріп;
  • Мелений чорний перець;
  • Каррі;
  • Сіль.

Приготування:

 

  • Рибу перекладаємо в тарілку і розминаємо вилкою;
  • У миску з тунцем відправляємо тертий сир і січену зелень;
  • Солимо і перчимо за смаком, а також додаємо трохи каррі;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Начиняємо тарталетки, приготованою сумішшю.

 

Прикрашаємо закуску зеленню і скибочками лимона чи іншими інгредієнтами. Приємного апетиту!

Тарталетки з грибами і сиром в духовці

Святкову закуску швидкого приготування можна зробити за допомогою наступного простого рецепту. В цьому блюді, відмінно поєднується смак всіх продуктів.

Інгредієнти:

  • 150 г печериць;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 1 яйце;
  • 1 головка цибулі;
  • 40 г майонезу;
  • Рослинна олія;
  • Харчова сіль;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • У сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю протягом 3 хвилин;
  • Додаємо до нього нарізані гриби, підсолюємо і готуємо, поки не випарується вся волога. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
  • Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Половину додаємо в миску зі смаженими продуктами;
  • В начинку відправляємо варене яйце, нарізане кубиками;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Наповнюємо кошики начинкою;
  • Тарталетки викладаємо на деко з пергаментним папером. Посипаємо тертим сиром;
  • Запікаємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.

 

При бажанні закуску прикрашаємо рубаним луком і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Смачний рецепт тарталеток з червоною ікрою і рибою

Кожна господиня намагається приготувати для святкового столу не тільки смачні, але і красиві страви. Пропоную вам рецепт чудової закуски і ефектним оформленням.

Інгредієнти:

  • 100 г червоної ікри;
  • 150 г червоної риби;
  • 50 г вершкового масла;
  • Листя салату;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • В кошик кладемо невеликий шматочок листків салату;
  • Філе риби ріжемо на тонкі шматки і звертаємо їх у трояндочку. Додаємо в закуску;
  • У кожну тарталетку в центр відправляємо, приблизно по ½ ч. л ікри;
  • Розм’якшене вершкове масло перемішуємо до однорідності, перекладаємо в кулінарний мішечок і викладаємо в кошик.

 

Масло можна замінити сирним або вершковим сиром. Смачна і швидка закуска не затримується довго на столі.

Тарталетки з начинкою на Новий рік

Щоб урізноманітнити новорічне меню, можете приготувати гарну закуску з чудовим смаком. Вона сподобається вашим гостям, тому робіть, як можна більше.

Інгредієнти:

  • 100 г вареного філе курки;
  • 1 яйце;
  • 50 г сиру;
  • 100 г консервованого ананаса;
  • 20 г волоських горіхів;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 ст. л майонезу;
  • Петрушка;
  • Кошики.

Приготування:

 

  • Куряче філе нарізаємо на шматочки невеликого розміру або поділяємо на волокна. Перекладаємо в миску;
  • Подрібнюємо яйце і відправляємо до курки;
  • На кубики ріжемо сир твердих сортів, додаємо в начинку;
  • Консервовані ананаси нарізаємо і перекладаємо в тарілку з іншими продуктами;
  • Горіхи обсмажуємо на сухій сковороді, подрібнюємо ножем або іншим способом. Висипаємо в начинку;
  • Додаємо пресований часник, заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Кошики наповнюємо, приготованою масою і прикрашаємо зеленню.
Цікаве:  М'ясо по-французьки в духовці з свинини

 

Міні-салат готовий, можете подавати його до новорічного столу. Приємного апетиту!

Простий рецепт тарталеток з курки з грибами

Дуже смачна закуска для святкового столу та фуршету. Готується дуже швидко і просто. Тому запам’ятайте або запишіть цей рецепт, він вам обов’язково знадобиться.

Інгредієнти:

  • 100 г копченої курки;
  • 150 г грибів;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • Майонез;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Для початку нарізаємо печериці і відправляємо на суху сковороду. Коли випарується волога, то додаємо трохи олії і обсмажуємо близько 2 хвилин. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
  • Куряче м’ясо відокремлюємо від кісток при необхідності, і ріжемо на дрібні шматочки;
  • Плавлений сирок натираємо на дрібній тертці. Попередньо його потрібно прибрати в морозилку;
  • Подрібнюємо часник;
  • Підготовлені продукти відправляємо в тарілку з куркою;
  • Заправляємо майонезом і розмішуємо;
  • Викладаємо начинку в кошики.

 

Прикрашаємо на свій розсуд. Для цього підходять ягоди, зелень, зерна граната і інші інгредієнти.

Покроковий рецепт тарталеток з червоною рибою і сирним сиром

Цікава закуска для новорічного столу і будь-якого свята. Зробіть більше таких міні-бутербродів, так як гості швидко зметуть їх зі столу і будуть просити добавки.

Інгредієнти:

  • 50 г малосоленой червоної риби;
  • 150 г кисломолочного сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • Кріп;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Сир перекладаємо в миску. Змішуємо його з рубаною зеленню і подрібненим часником;
  • Філе риби нарізаємо на тонкі смужки;
  • Начинку викладаємо в невеликі кошики за допомогою ложки або кондитерського мішка;
  • Прикрашаємо шматочками риби і гілочками кропу.

 

Закусочні бутерброди готові, можете подавати до столу. Приємного апетиту!

Рецепт тарталеток з креветками та авокадо на святковий стіл

Пропоную вам простий варіант приготування оригінальної закуски до будь-якого торжества. Кошики можете зробити в домашніх умовах або купіть в магазині.

Інгредієнти:

  • 20 шт креветок;
  • 1 авокадо;
  • 3 яйця;
  • 100 г сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • У сковороді розігріваємо оливкову олію. Додаємо подрібнений зубчик часнику і обсмажуємо до золотистого кольору;
  • Перекладаємо в сковороду очищені креветки, солимо і перчимо за смаком. Готуємо протягом 2 хвилин, періодично помішуючи. Знімаємо з плити і залишаємо остигати;
  • Авокадо розрізаємо вздовж на дві половинки. Видаляємо кісточку і ложкою виймаємо м’якоть, яку розминаємо вилкою;
  • До авокадо додаємо тертий сир, нарізані варені яйця і зубчик часнику;
  • Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо;
  • Заповнюємо кошики і зверху прикрашаємо смаженими креветками.

 

Готувати таку закуску, рекомендується безпосередньо перед подачею на стіл.

Рецепт смачних тарталеток з печінкою тріски, яйцем і огірком

Закусочні бутерброди без майонезу дозволяють урізноманітнити святкове меню. У звичайні дні вони відмінно підходять для корисного!

Інгредієнти:

  • 120 г печінки тріски;
  • 1 яйце;
  • 50 г огірка;
  • Харчова сіль;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Печінка з невеликою кількістю масла перекладаємо в тарілку і розминаємо за допомогою вилки;
  • Свіжий огірок нарізаємо на дрібні кубики;
  • Попередньо відварюємо круто зварене яйце. Коли воно охолоне, ріжемо на невеликі шматочки;
  • Всі продукти відправляємо в одну миску, солимо, перчимо і розмішуємо;
  • Кошики наповнюємо салатом.

 

Прикрашаємо закуску на свій розсуд. Для цього підходять огірки, нарізані слайсами і зерна граната.

Цікаве:  Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Тарталетки з начинкою: рецепт з крабовими паличками і кукурудзою

Закуску швидкого і простого приготування, можна легко зробити в домашніх умовах. Для цього знадобиться мінімум недорогих і доступних продуктів.

Інгредієнти:

  • 100 г крабових паличок;
  • 80 г кукурудзи;
  • 3 яйця;
  • 60 г сиру;
  • 2 ст. л сметани;
  • Зелень;
  • Чорний мелений перець;
  • Сіль за уподобанням;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Відварюємо яйця попередньо, а крабові палички розморожуємо;
  • Всі продукти нарізаємо дрібним кубиком і відправляємо в миску;
  • Додаємо консервовану кукурудзу;
  • Заправляємо сметаною або майонезом, перчимо і солимо за бажанням. Після чого ретельно перемішуємо;
  • Кошики заповнюємо салатом і прикрашаємо зеленню.

 

Рецепт простіше буде складно знайти. При цьому закуска виходить смачною. Приємного апетиту!

Легкий рецепт тарталеток з начинкою

Пропоную скористатися простим варіантом приготування закуски з незабутнім смаком. Для цього нам знадобиться мінімальний набір продуктів і трохи вільного часу.

Інгредієнти:

  • 80 г червоної ікри;
  • 100 г вершкового сиру;
  • Огірок;
  • Зелень;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Кошики на ¾ частини заповнюємо вершковим сиром за допомогою чайної ложки;
  • Додаємо огірок, нарізаний півмісяцем;
  • Викладаємо червону ікру і прикрашаємо зеленню.

 

Подаємо до святкового столу відразу після приготування. Ірка відтіняє смак сиру, тому закуска має незабутнім ніжним смаком. При бажанні, можете використовувати в рецепті сирний сир або масло. Приємного апетиту!

Салат з куркою і ананасами в тарталетках

Пропоную приготувати на новорічний або святковий стіл чудову закуску. Смак всіх продуктів відмінно поєднується, тому бутерброд вам сподобається.

Інгредієнти:

  • 200 г відвареного курячого філе;
  • 200 г консервованих ананасів;
  • 80 г сиру;
  • 30 г волоських горіхів;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 варених яйця;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Сіль;
  • Зелень;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Курку ріжемо на дрібні шматочки або поділяємо на волокна;
  • Яйця натираємо на тертці;
  • Сир нарізаємо кубиками ананаси;
  • Подрібнюємо часник і волоські горіхи;
  • Підготовлені продукти перекладаємо в одну миску, солимо до смаку, заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Наповнюємо кошики начинкою;
  • Прикрашаємо горіхами і зеленню.

 

Салат можна зробити заздалегідь, а ось кошики начиняємо перед подачею.

Жульєн в тарталетках з грибами, куркою і вершками в духовці

Така закуска є справжньою знахідкою до свята. Вона змітається зі столу за пару хвилин. Спробуйте урізноманітнити новорічне меню таким смачним блюдом.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе;
  • 500 г печериць;
  • 200 мл вершків;
  • 100 г сиру;
  • Спеції;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Відварене філе нарізаємо на шматочки невеликого розміру. Відправляємо в сковороду з розігрітим рослинним маслом і злегка обсмажуємо;
  • Тим часом гриби очищаємо і промиваємо, потім ріжемо на дрібні кубики;
  • Печериці перекладаємо до курки. Коли випарується вся волога, готуємо ще пару хвилин;
  • Приправу для жульєна заливаємо вершками і перемішуємо;
  • Приготовану суміш виливаємо в миску і готуємо ще 5 хвилин, потім знімаємо з плити;
  • Кошики наповнюємо жульєном, посипаємо тертим сиром;
  • Викладаємо на деко і ставимо в духовку (180 градусів) на 10-15 хвилин.

 

Страву прикрашаємо зеленню за бажанням. Приємного апетиту!

Тарталетки з різними начинками прикрасять святковий стіл і порадують ваших гостей, близьких людей. Перевагою такої закуски є те, що вона готується дуже швидко і виходить смачною.

Comments are closed.