У спекотні дні, дуже часто, пропадає апетит, і не хочеться проводити багато часу біля плити. Тому в цей період набирають популярність рідкі страви. Я в попередніх статтях зробив огляд складу окрошки і холодника. Якщо ви ще не ознайомилися з ними, то рекомендую почитати. А сьогодні розглянемо, як готувати щавлевий суп.
У статті буде кілька простих класичних рецептів приготування страви з покроковими етапами. Ми будемо використовувати овочі та м’ясні інгредієнти. Щавель додає трохи кислий смак. Допускається застосування сушеної і свіжої трави, але після його завершення потрібно через кілька хвилин знімати каструлю з плити, в іншому випадку, обід або вечеря буде зіпсований.
Легкий зелений супчик корисний для зростаючого організму, тому його слід включати в меню дітей і підлітків. Однак він протипоказаний при деяких хронічних захворюваннях ШКТ, нирок, а також в період вагітності. Завдяки мінімальній калорійності страва входить в раціон різних дієт для схуднення.
Давайте розглянемо прості і цікаві варіанти річного страви.