На зиму можна не просто консервувати цілі овочі, але і робити з них різні закуски. У попередній статті ми розглянули процес консервування салату з огірків, а сьогодні дізнаємося, як зробити заготовку з баклажанів, яка називається «Тещин язик». Такий салат отримав назву із-за того, що овочі нарізати тонкими скибочками, які нагадують мову.
Баклажани – це корисний овоч, батьківщиною якого є Близький Схід. У цьому продукті містяться органічні кислоти, велика кількість харчової клітковини, важливі мікроелементи і вітаміни. Тому закуска забезпечить організм необхідними поживними речовинами в зимовий час і зміцнить імунну систему.
На сьогоднішній день існує багато методів приготування такого салату. Досвідчені господині користуються способом, який передається від старшого покоління.
Але якщо ви вирішили вперше законсервувати овочі, таким чином, або хочете урізноманітнити варіанти, то можете скористатися наступними покроковими рецептами з фото.