Млинці можна віднести до універсальної страви. Адже їх подають в якості самостійної закуски, а якщо нафарширувати їх різними продуктами, то можна задовольнити потреби будь-якої людини.
Якщо ви хочете зробити ситні млинці, то в якості начинки краще використовувати м’ясо. Підходить будь-який продукт, який вам найбільше подобається.
Слід зазначити, що млинці з м’ясом виходять калорійними, тому не варто вживати їх у великій кількості, якщо ви побоюєтеся додати у вазі.
Не бійтеся готувати таке блюдо про запас. Адже закуску можна зберігати в морозилці тривалий час. А при необхідності, просто розморожуємо їх і готуємо. Це дуже зручно, коли на порозі з’явилися несподівані гості.
Пропоную вам добірку простих і смачних варіантів.
Млинці з м’ясом і грибами в мішечку: покроковий рецепт приготування
Якщо ви любите ситні і смачні страви, то пропоную вам скористатися наступним варіантом приготування. Ми зробимо млинці на молоці, і зробимо для них соковиту начинку.
Інгредієнти:
- 1 стакан молока;
- ½ Склянки води;
- 4 ст. л вершкового масла;
- 7 яєць;
- 1 склянка борошна;
- 500 г свинячого фаршу;
- 500 г печериць;
- 1 головка цибулі;
- Харчова сіль;
- 1 ст. л майонезу.
Приготування:
- Для початку займемося начинкою. В першу чергу відварюємо 3 яйця;
- Розігріваємо сковороду, змащуємо її рослинним маслом і обсмажуємо фарш, постійно помішуючи. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
- Потім обсмажуємо подрібнену цибулю до прозорості;
- Додаємо в сковороду нарізані гриби і готуємо до тих пір, поки не випарується вся волога. Після чого смажимо ще кілька хвилин;
- Змішуємо фарш з цибулею і грибами. Солимо, перчимо й перемішуємо;
- Підготовлену суміш разом з вареними яйцями пропускаємо через м’ясорубку;
- Додаємо невелику кількість майонезу і перемішуємо;
- Тепер зробимо млинці. Для цього в миску розбиваємо 4 яйця;
- Додаємо просіяне борошно, теплу воду, вершкове масло і молоко кімнатної температури. Блендером перемішуємо до утворення однорідної маси без грудочок;
- Смажимо млинці звичним способом з двох сторін;
- На готовий млинець викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо її по поверхні і звертаємо в рулет;
- У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому фаршировані млинці до утворення золотистої скоринки.
Дуже смачна закуска готова. Можна подавати у звичайні дні або на святковий стіл.