Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Млинці можна віднести до універсальної страви. Адже їх подають в якості самостійної закуски, а якщо нафарширувати їх різними продуктами, то можна задовольнити потреби будь-якої людини.

Якщо ви хочете зробити ситні млинці, то в якості начинки краще використовувати м’ясо. Підходить будь-який продукт, який вам найбільше подобається.

Слід зазначити, що млинці з м’ясом виходять калорійними, тому не варто вживати їх у великій кількості, якщо ви побоюєтеся додати у вазі.

Не бійтеся готувати таке блюдо про запас. Адже закуску можна зберігати в морозилці тривалий час. А при необхідності, просто розморожуємо їх і готуємо. Це дуже зручно, коли на порозі з’явилися несподівані гості.

Пропоную вам добірку простих і смачних варіантів.

Млинці з м’ясом і грибами в мішечку: покроковий рецепт приготування

Якщо ви любите ситні і смачні страви, то пропоную вам скористатися наступним варіантом приготування. Ми зробимо млинці на молоці, і зробимо для них соковиту начинку.

Інгредієнти:

  • 1 стакан молока;
  • ½ Склянки води;
  • 4 ст. л вершкового масла;
  • 7 яєць;
  • 1 склянка борошна;
  • 500 г свинячого фаршу;
  • 500 г печериць;
  • 1 головка цибулі;
  • Харчова сіль;
  • 1 ст. л майонезу.
Цікаве:  М'ясо по-французьки в духовці з свинини

Приготування:

 

  • Для початку займемося начинкою. В першу чергу відварюємо 3 яйця;
  • Розігріваємо сковороду, змащуємо її рослинним маслом і обсмажуємо фарш, постійно помішуючи. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
  • Потім обсмажуємо подрібнену цибулю до прозорості;
  • Додаємо в сковороду нарізані гриби і готуємо до тих пір, поки не випарується вся волога. Після чого смажимо ще кілька хвилин;
  • Змішуємо фарш з цибулею і грибами. Солимо, перчимо й перемішуємо;
  • Підготовлену суміш разом з вареними яйцями пропускаємо через м’ясорубку;
  • Додаємо невелику кількість майонезу і перемішуємо;
  • Тепер зробимо млинці. Для цього в миску розбиваємо 4 яйця;
  • Додаємо просіяне борошно, теплу воду, вершкове масло і молоко кімнатної температури. Блендером перемішуємо до утворення однорідної маси без грудочок;
  • Смажимо млинці звичним способом з двох сторін;
  • На готовий млинець викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо її по поверхні і звертаємо в рулет;
  • У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому фаршировані млинці до утворення золотистої скоринки.

 

Дуже смачна закуска готова. Можна подавати у звичайні дні або на святковий стіл.