У багатьох регіонах нашої країни, червона ікра є дорогим продуктом, тому більшість людей не купують її кожен день. Найчастіше, з неї готують закуски на святковий стіл.
Пропоную вам варіанти приготування і подачі млинців з начинкою з червоної ікри з додатковими інгредієнтами. Це просте, але вишукане блюдо з неймовірним смаком.
Вже скоро буде масляна, тому вам знадобляться покрокові рецепти, представлені в цій статті. Я підібрав найбільш поширені способи приготування і красивої подачі млинців.
Тільки ретельно вибирайте продукт в магазині, так як зараз дуже багато підробок, і ви можете наткнутися на штучну ікру.
Млинці з червоною ікрою в красивому оформленні
Пропоную вам простий рецепт млинчиків, які ми будемо красиво подавати до святкового столу. Закуску оформимо у вигляді троянди, і зверху викладемо начинку.
Інгредієнти:
- 500 мл молока;
- 10 ст. л борошна;
- 3 яйця;
- 1 ч. л харчової солі;
- 2 ст. л цукрового піску;
- 1 ст. л рослинного масла;
- 200 г червоної ікри.
Приготування:
- У глибоку миску вливаємо молоко кімнатної температури, додаємо сирі яйця, сіль, цукор і соняшникову олію;
- Збиваючи міксером, поступово всипаємо просіяне борошно;
- Розігріваємо сковороду і змащуємо її маслом. Наливаємо тісто і рівномірно розподіляємо по поверхні. Обсмажуємо з двох сторін;
- Готовий млинець розрізаємо навпіл, звертаємо його в трубочку, яку скручуємо. Краї заправляємо всередину. Виходить своєрідна трояндочка.
Зверху додаємо ікру. Закуску викладаємо на красиве блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!