Кейк-попси: покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Цей десерт нагадує Чупа-Чупс, тільки у вигляді тістечка або міні-торта. Спочатку він являв собою льодяника на паличці у формі кульки. Але згодом його почали замінювати різними фігурками мультиплікаційними героями, молодят, тварин, сердечок та інших видів.

Спочатку цю ідею не сприйняли серйозно, але коли автор рецептів почав публікувати свої творіння на сайті, то багато користувачів хотіли дізнатися, як можна приготувати такий десерт в домашніх умовах.

Кейк-попси особливо подобаються дітям. Але й дорослі люди не відмовляються від такого частування. Тому ідеально підходять при підготовці до свята і фуршету.

Ви можете експериментувати зі складом такого тістечка. За основу беріть покрокові рецепти, які й розглянемо в сьогоднішній статті. Ви дізнаєтеся найбільш поширені та прості варіанти приготування.

Покроковий рецепт кейк-попсов в домашніх умовах з печива Орео для дітей

Печиво OREO є одним з найулюбленіших ласощів дітей, так і дорослим воно дуже подобається. З нього можна зробити ще більш смачний десерт на шпажці. Нічого складного в цьому немає, тому беріть рецепт на замітку.

Інгредієнти:

  • 1 плитка білого шоколаду;
  • 50 мл молока;
  • Печиво Орео;
  • Кондитерська посипання;
  • Харчові барвники.

Приготування

Шоколад розламуємо і відправляємо в глибоку миску. Вливаємо молоко і розтоплюємо в мікрохвильовій печі, після чого добре перемішуємо. Тепер ділимо масу на три рівні частини і змішуємо з харчовими барвниками за бажанням. В одну миску можете нічого не додавати.

Печива насаджуємо на дерев’яні шпажки. Робіть це акуратно, щоб не розламати їх.

Поливаємо їх різнобарвним шоколадом. Харчові барвники тільки для краси, тому вони не є обов’язковим інгредієнтом. А потім прикрашаємо кондитерської посипкою.

Всього 10 хвилин, і неймовірно смачний десерт готовий. Дітям дуже зрадіють такому сюрпризу.

Кейк-попси без випічки зі згущеним молоком

Чудові міні-тортики можна приготувати дуже швидко. При цьому ми не будемо нічого випікати. А в склад входить мінімум доступних продуктів.

Інгредієнти:

  • 150 г кукурудзяних паличок;
  • 1 банку вареного згущеного молока;
  • Вершкове масло;
  • Шоколад.
Цікаве:  Морквяний торт — покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Приготування:

  1. Кукурудзяні палички подрібнюємо до крихти. Для цього можете скористатися товкачем або блендером. Перекладаємо в тарілку;
  2. В миску, додаємо згущене молоко і добре перемішуємо. Ви можете використовувати і звичайне згущене молоко, але з вареним продуктом кейк-попси мають карамельний смак;
  3. Додаємо розм’якшене або натерте масло. Розмішуємо до утворення однорідної маси. На 1 годину прибираємо в холодильник;
  4. З охолодженої маси формуємо кульки;
  5. На водяній бані розтоплюємо темний шоколад, і вмочаємо в ньому кінчик шпажки. Нанизуємо на підготовлені кульки і знову ставимо в холодильник;
  6. А тепер найцікавіше. Солодкість повністю занурюємо в розтоплений шоколад і прикрашаємо кокосовою стружкою, кондитерської посипкою або подрібненими горіхами.

При оформленні десерту проявіть свою творчу фантазію. Така солодка закуска буде відмінно виглядати на святковому столі.

Рецепт кейк-попсов у формочках

Розглянемо ще один варіант. У цьому випадку, ми будемо випікати солодощі в домашніх умовах. Тому знадобиться трохи більше часу, ніж в попередніх рецептах. Але нічого складного немає, приступайте до процесу.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла;
  • 200 г цукрового піску;
  • 300 г шоколаду;
  • 250 р пшеничного борошна;
  • 5 яєць;
  • Посипка для оформлення.

Приготування:

  1. Розм’якшене вершкове масло викладаємо в миску і додаємо половину цукрового піску. Збиваємо міксером, поки суміш не стане білою;
  2. Після чого відправляємо яєчні жовтки і продовжуємо збивати протягом 3-х хвилин;
  3. У приготовлену масу висипаємо просіяне борошно і вимішуємо до отримання однорідної суміші;
  4. Яєчні білки збиваємо з рештою цукру і дрібкою солі;
  5. Наступним кроком поступово додаємо білкову масу в тісто, постійно помішуючи;
  6. Нам знадобляться силіконові форми з двох половинок. Заповнюємо їх тестом з гіркою. Для зручності використовуємо одноразовий кондитерський мішечок. Накриваємо верхньою частиною формочки і випікаємо протягом 20 хвилин в духовці, нагрітій до 160 градусів.

Шпажки мачає в розтопленому білому шоколаді і нанизуємо на остиглі міні-кекси. Потім десерт повністю покриваємо шоколадом, прикрашаємо кондитерської посипкою або іншими інгредієнтами.

Для випікання можете використовувати спеціальні форми для яєць.

Цікаве:  Салат Мімоза за класичним рецептом з консервою і сиром

Як в домашніх умовах покроково приготувати кейк-попси без випічки в глазурі

Ця солодкість схожа на тістечко-картопля, покрите шоколадною глазур’ю. Зробити можна дуже просто, але потрібно знати певні нюанси, про які поговоримо нижче.

Інгредієнти:

  • Печиво або бісквіт;
  • Масляний крем;
  • 300 г шоколаду;
  • 2 ст. л вершкового масла.

Приготування:

  1. Бісквіт або печиво подрібнюємо в крихту руками або за допомогою блендера;
  2. Додаємо масляний крем і розмішуємо. Якщо маса розвалюється, то додайте ще трохи крему;
  3. Коли тісто буде тримати форму, то скачуємо з нього кульки, і відправляємо в холодильник на 15-30 хвилин;
  4. У кульках акуратно робимо отвори зубочисткою;
  5. Розтоплюємо шоколад різних кольорів разом з маслом на водяній банку;
  6. Шпажки вмочаємо в шоколадній глазурі і вставляємо в отвори;
  7. Потім кейк-попси занурюємо в рідкий шоколад. Якщо з’являються тріщини, то в суміш додаємо більше шоколаду.

Тепер прикрашаємо на свій смак, використовуючи кондитерські намистинки. Крихту, залишки глазурі або подрібнені горіхи. Приємного апетиту!

Кейк-попси з бісквіту

Міні-тортики, зазвичай, роблять у вигляді кульок, але ви можете експериментувати з формами. Діти будуть в захваті від такого десерту. Але не варто їх балувати дуже часто.

Інгредієнти:

  • 350 г бісквіта;
  • 200 г темного шоколаду;
  • 50 г масляного крему;
  • 150 г соняшникової олії.

Приготування:

  1. Бісквіт або обрізки коржів подрібнюємо в крихту. Перемішуємо з кремом;
  2. З тіста формуємо кульки і паличкою робимо отвори. Заготовки прибираємо в холодильник на 30 хвилин;
  3. На наступному етапі розламуємо шоколад і ставимо в мікрохвильову піч у кілька заходів, поки маса не стане однорідною;
  4. Шпажки мачає в глазурі і вставляємо в отвори;
  5. Потім в шоколадну масу додаємо масло без запаху, перемішуємо і на кілька секунд ставимо в мікрохвильовку;
  6. Тістечко мачає в глазурі і відразу посипаємо горіхами або кокосовою стружкою. Для зручності закріплюємо на заготовці з пінопласту;
  7. Прибираємо в холодильник на 15 хвилин.

Десерт подаємо в баночках або паперових манжетах.

Цікаве:  Гарбуз, запечений в духовці: 14 рецептів приготування

Рецепт кейк-попсов з печива і кисломолочного сиру

Смачне тістечко на паличках можуть приготувати навіть діти, так як це дуже просто. При цьому не потрібно володіти кулінарними навичками і досвідом. А нам знадобляться найпростіші продукти, які практично завжди є на кухні.

Інгредієнти:

  • 180 г пісочного печива;
  • 100 г кисломолочного сиру;
  • 20 г вершкового масла;
  • 100 г шоколаду;
  • 1 ст. л цукрової пудри.

Приготування:

  1. Печиво подрібнюємо в крихту за допомогою блендера;
  2. Додаємо в чашу розм’якшене вершкове масло, а також сирний сир. Перемішуємо до одержання однорідної маси;
  3. Скачуємо кульки однакового розміру. На них не повинно бути тріщин. Заготовки прибираємо в морозилку на 30 хвилин;
  4. На водяній бані розтоплюємо шоколад, занурюємо в нього палички і нанизуємо на тістечко. Ставимо в холодильник, щоб шпажки зафіксувалися;
  5. Тепер вмочаємо міні-торти в шоколадній глазурі і прикрашаємо кондитерської посипкою.

Для декорування можна використовувати різні інгредієнти, враховуєте свої смакові переваги і можливості. Приємного апетиту!

Тістечко на паличці: покроковий рецепт кейк-попсов

Міні-тортики глазурі на паличці дуже подобаються дітям. Тому порадуйте їх в святковий день або по якому-небудь приводу. Десерт виходить неймовірно смачним, тому моментально змітається зі столу.

Інгредієнти:

  • 200 г бісквіта;
  • 200 г шоколаду;
  • 100 г вершкового сиру.

Приготування:

  1. Бісквіт подрібнюємо будь-яким зручним способом. При бажанні можете замінити його пісочним печивом;
  2. Змішуємо з вершковим сиром;
  3. Отриману липку масу скачуємо в однакові кульки. Якщо не виходить зробити це на око, то скористайтеся кухонними вагами;
  4. Білий або темний шоколад розтоплюємо на водяній банку;
  5. Кінчики паличок занурюємо в глазур і вставляємо в заготівлі тістечка. Прибираємо в холодильник на 10-15 хвилин;
  6. Охолоджені кейк-попси макаємо в шоколадну масу і відразу посипаємо кольоровим цукром.

Для оформлення можете використовувати кондитерську посипання, горіхи, кокосову стружку і інші продукти. Приємного апетиту!

Такий простий десерт ви можете зробити за кілька хвилин. А скільки радості у дітей. Солодкість є відмінним доповненням до святкового столу.

Comments are closed.