До недавнього часу в нашій країні знали лише пару рецептів гарячих бутербродів, і основним інгредієнтом була ковбаса. Але сьогодні існує безліч варіантів приготування сендвічів з самих різних продуктів.
За смаком вони практично не відрізняються від піци, тому постійно набирають популярність. Їх можна робити з будь-яких інгредієнтів, які є в холодильнику.
Гарячі бутерброди в духовці є відмінним варіантом для перекусу. Також їх часто готують на святковий стіл, і вони змітаються за лічені хвилини. Тому робіть більше сендвічів, так як гості можуть просити добавки.
Сьогодні розглянемо найпоширеніші варіанти з простих і доступних продуктів. При цьому закуска виходить неймовірно смачною.
Простий рецепт гарячих бутербродів в духовці з ковбасою і сиром
Цей вид закуски був відомий ще в радянські часи. Незважаючи на свою простоту, сендвіч виходить неймовірно смачним і ситним. А готується всього кілька хвилин.
Інгредієнти:
- Батон;
- 300 г вареної ковбаси;
- 300 г сиру твердих сортів;
- Цибуля;
- Зелень;
- 2 ч. л гірчиці;
- Майонез;
- Кетчуп;
- Вершкове масло.
Приготування:
- Варену ковбасу і сир нарізаємо кубиками, викладаємо в глибоку миску;
- Додаємо рубаний кріп, цибуля за бажанням, гірчицю, майонез і кетчуп. Все ретельно перемішуємо;
- Скибочку батона змащуємо тонким шаром вершкового масла, зверху викладаємо приготовлену начинку;
- Попередньо розігріваємо духовку до 180 градусів. Ставимо деко з бутербродами на 10 хвилин, щоб вони підрум’янилися.
Ситна закуска готова. Коли трохи охолоне, можете відразу подавати до столу. Приємного апетиту!