Фунчоза готується з сухої локшини з додаванням різних спецій. Цей традиційний продукт азіатської кухні. Останнім часом популярний у нашій країні.
Скляна локшина з куркою є корисним стравою. У ньому міститься мінімум калорій, жирів, а також відсутня клейковина. Тому, це ідеальний варіант для тих, що худнуть людей, і тих, хто підтримує оптимальний вагу.
Головною перевагою фунчозы є те, що вона швидко вбирає в себе смаки. Тому при використанні різних спецій, ви можете добитися абсолютно різних смаків, які відповідають вашим перевагам.
Купуйте продукт тільки у перевірених виробників, так як в деяких магазинах продають неякісні локшину.
Фунчоза з куркою і овочами в соєвому соусі на сковороді
У цьому рецепті ми будемо смажити продукти, і подавати страву в гарячому вигляді. Спосіб приготування неймовірно простий і швидкий. Така закуска виручить вас, коли прийшли несподівані гості.
Інгредієнти:
- 250 г фунчозы;
- 3 філе курки;
- 2 головки ріпчастої цибулі;
- 1 морквина;
- 1 пачка мексиканської суміші;
- Соєвий соус;
- Мелений чорний перець;
- Кунжутне насіння;
- Рослинне масло.
Приготування:
- Подрібнену цибулю обсмажуємо на сковороді з маслом до напівпрозорості;
- Потім додаємо терту моркву і готуємо до м’якості овочів;
- Куряче філе нарізаємо тонкими скибочками, відправляємо в сковороду, солимо, перчимо, поливаємо соєвим соусом. Все перемішуємо і тушкуємо протягом 10-15 хвилин;
- На наступному етапі викладаємо заморожену мексиканську суміш. Ви можете замінити її будь-якими овочами. Продукти добре розмішуємо;
- Інструкцію з приготування скляної локшини читайте на упаковці. Найчастіше, її просто заливають окропом на 5 хвилин. Після цього додаємо її до решти продуктів, при необхідності вливаємо ще трохи соєвого соусу і перемішуємо. Готуємо 5-10 хвилин;
- Перед подачею посипаємо кунжутним насінням за бажанням.
Ситне блюдо на швидку руку готово. Подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!