Фунчоза з куркою — 4 рецепти з покроковим приготуванням

Фунчоза готується з сухої локшини з додаванням різних спецій. Цей традиційний продукт азіатської кухні. Останнім часом популярний у нашій країні.

Скляна локшина з куркою є корисним стравою. У ньому міститься мінімум калорій, жирів, а також відсутня клейковина. Тому, це ідеальний варіант для тих, що худнуть людей, і тих, хто підтримує оптимальний вагу.

Головною перевагою фунчозы є те, що вона швидко вбирає в себе смаки. Тому при використанні різних спецій, ви можете добитися абсолютно різних смаків, які відповідають вашим перевагам.

Купуйте продукт тільки у перевірених виробників, так як в деяких магазинах продають неякісні локшину.

Фунчоза з куркою і овочами в соєвому соусі на сковороді

У цьому рецепті ми будемо смажити продукти, і подавати страву в гарячому вигляді. Спосіб приготування неймовірно простий і швидкий. Така закуска виручить вас, коли прийшли несподівані гості.

Інгредієнти:

  • 250 г фунчозы;
  • 3 філе курки;
  • 2 головки ріпчастої цибулі;
  • 1 морквина;
  • 1 пачка мексиканської суміші;
  • Соєвий соус;
  • Мелений чорний перець;
  • Кунжутне насіння;
  • Рослинне масло.
Цікаве:  Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

Приготування:

 

  • Подрібнену цибулю обсмажуємо на сковороді з маслом до напівпрозорості;
  • Потім додаємо терту моркву і готуємо до м’якості овочів;
  • Куряче філе нарізаємо тонкими скибочками, відправляємо в сковороду, солимо, перчимо, поливаємо соєвим соусом. Все перемішуємо і тушкуємо протягом 10-15 хвилин;
  • На наступному етапі викладаємо заморожену мексиканську суміш. Ви можете замінити її будь-якими овочами. Продукти добре розмішуємо;
  • Інструкцію з приготування скляної локшини читайте на упаковці. Найчастіше, її просто заливають окропом на 5 хвилин. Після цього додаємо її до решти продуктів, при необхідності вливаємо ще трохи соєвого соусу і перемішуємо. Готуємо 5-10 хвилин;
  • Перед подачею посипаємо кунжутним насінням за бажанням.

 

Ситне блюдо на швидку руку готово. Подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!