Екзотичний фрукт авокадо є корисним продуктом, багатий вітамінами і мононенасиченими жирами. Тому він часто входить в дієтичне і вегетаріанське меню.
Плоди володіють м’яким смаком, який поєднується з багатьма продуктами. З нього готують не тільки десерти, але і різні закуски з незабутнім смаком.
Також з авокадо виходять смачні бутерброди. Вони готуються досить просто. Продукт повинен бути зрілим, без зовнішніх ознак пошкоджень.
Холодні закуски з цим фруктом, часто готують на святковий стіл. Але і в звичайні дні, його використовують для приготування бутербродів і перекушування.
Якщо ви стежите за своїм здоров’ям і фігурою, то пропоную вам ознайомитися з простими рецептами.
Бутерброди з авокадо, червоною рибою і яйцем
Якщо ви хочете на швидку руку приготувати корисний сніданок або перекус, то цей рецепт вам сподобається. Бутерброди виходять смачними, поживними і поживними, а процес приготування неймовірно простий.
Інгредієнти:
- 1 авокадо;
- 100 г слабосоленої червоної риби;
- 4 яйця;
- 4 ст. л молока;
- 10 г вершкового масла;
- Лимонний сік;
- Зелень;
- Харчова сіль;
- Мелений перець за уподобанням;
- Хліб.
Приготування:
- Батон або білий хліб нарізаємо на скибочки. Обсмажуємо на сухій сковороді з двох сторін до утворення золотистої скоринки;
- Яйця розбиваємо в миску, вливаємо молоко і збиваємо кухонним віночком;
- У сотейнику розтоплюємо вершкове масло, виливаємо яєчну суміш, і готуємо близько 3 хвилин, постійно помішуючи. Маса повинна бути злегка вологою;
- Авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і очищаємо від шкірки. Нарізаємо на тонкі скибочки і збризкуємо їх соком лимона;
- На грінки кладемо шматочки екзотичного фрукта, трохи підсолюємо і перчимо за бажанням;
- Потім викладаємо омлет;
- Фінішним шаром додаємо шматочки червоної риби.
Закуску можна прикрасити гілочками кропу. Приємного апетиту!