Печінка тріски є корисним продуктом, так як містить необхідні мікроелементи і вітаміни. Тільки потрібно ретельно підходити до їх вибору, і купувати лише якісний інгредієнт.
З неї дуже просто зробити смачні бутерброди, які можна подавати перед основними стравами, так як закуска не перебиває апетит. Досить просто намазати рибну печінка на скибочку хліба, і смачна закуска готова. Але якщо додати деякі інгредієнти, то вони будуть тільки покращувати смак основного продукту.
Такі бутерброди часто готують на святковий стіл. Але і в звичайні дні, вони є відмінним перекусом між основними прийомами їжі.
Є кілька основних варіантів приготування, які й розглянемо в сьогоднішній статті. Отже, приступаємо!
Бутерброди з печінкою тріски і яйцем: простий рецепт
Ці два інгредієнти відмінно поєднуються між собою, тому створюють чудовий смак. Така закуска не буде зайвою на святковому столі. Головне – вибирайте якісні продукти, тому довіряйте перевіреного виробника.
Ви можете просто намазати печінка на хліб, і прикрасити яйцем. Але ми розглянемо більш вишуканий варіант, який обов’язково сподобається всім гостям.
Інгредієнти:
- Батон;
- 1 банку печінки тріски;
- 3 курячих яйця;
- 2 зубчики часнику;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 3 ст. л майонезу;
- Зелень;
- Сіль за вподобанням.
Приготування:
- Печінка перекладаємо в миску з невеликою кількістю олії, щоб вона не була сухою. Потім розминаємо звичайним способом, тобто за допомогою вилки;
- В цю ж тарілку на крупній тертці натираємо твердий сир і варені яйця;
- Додаємо часник, який попередньо пропускаємо через спеціальний прес;
- У салат відправляємо рубаний кріп;
- Масу за бажанням підсолюємо, заправляємо майонезом і перемішуємо;
- Батон розрізаємо на 10 скибочок і трохи підсушуємо з обох сторін на сухій сковороді. Якщо у вас є тостер, то з ним буде зручніше;
- Залишається акуратно намазати суміш на грінки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів має вийти 10 шматочків. При бажанні прикрашаємо рубаним зеленим луком і подаємо до столу. Приємного апетиту!