Ківі є екзотичним фруктом, який відрізняється неповторним смаком і корисними властивостями. Його широко використовують в кулінарії для приготування різних салатів і закусок.
До свята можна зробити бутерброди з ківі. Цей плід поєднується з багатьма інгредієнтами, тому кожна господиня може добитися неповторного смаку сендвіча.
Слід зазначити, що ківі можна вживати прямо з шкіркою, тільки потрібно попередньо ретельно його промити під проточною водою.
У сьогоднішній статті буде добірку смачних і простих рецептів з цим фруктом. Тому до свята можете вибрати один або кілька варіантів приготування.
Покроковий рецепт бутербродів з ківі, часником, сиром і волоськими горіхами
Дуже смачну і оригінальну закуску з вишуканим смаком можна приготувати самостійно в домашніх умовах. Для цього нам знадобиться недорогі і доступні продукти, які практично завжди є на кухні.
Інгредієнти:
- Ківі;
- Часник;
- Домашній майонез;
- Вершкове масло;
- Сир;
- Волоські горіхи;
- Батон.
Приготування:
- Батон розрізаємо на тонкі скибочки;
- Сир з замороженим вершковим маслом натираємо на дрібній тертці;
- В миску, додаємо зубчик часнику, пропущений через спеціальний прес;
- Волоські горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом і відправляємо в тарілку до решти продуктів і перемішуємо;
- Заправляємо невеликою кількістю майонезу (1-2 ст. л) і ретельно розмішуємо;
- Кожен шматочок хліба змащуємо приготованою масою;
- Зверху викладаємо ківі, яке заздалегідь очищаємо від шкірки і нарізаємо півмісяцем.
Незвичайні сендвічі сподобаються гостям і близьким людям. А до свята готуйте більше шматочків, так як у вас будуть просити добавки.