Борщ з щавлю з яйцем – рецепт на мясному бульйоні

Навесні і на початку літа з’являється перша свіжа зелень, і цим треба користуватися. Додавайте її в різні страви, так як вони корисні для організму. В одній з попередніх статей ви могли дізнатися рецепти приготування холодника, який є відмінним варіантом окрошки в спекотні дні.

Сьогодні ми з вами розглянемо, як правильно готувати зелені щи з яскравим смаком і кислинкою, який досягаються за рахунок використання щавлю. Якщо у вас немає можливості зібрати або купити свіжу бадилля, то цілком підійдуть заморожені або консервовані листя.

Якщо ви не дотримуєтеся дієтичного харчування і чи не страждаєте повнотою, то в якості основи краще використовувати м’ясний бульйон. Тоді страва буде не тільки корисним і смачним, але і досить ситним.

Цікаве:  Бургери в домашніх умовах: 7 покрокових рецептів приготування

Спочатку нам потрібно буде підготувати необхідні продукти для супу.