Капуста є одним з найбільш корисних продуктів. Вона багата вітамінами і мікроелементами. Наші предки знали про це, тому використовували овочі для приготування найрізноманітніших страв.
Практично круглий рік на столі була квашена капуста. Слід зазначити, що в такому вигляді продукт не втрачає своїх корисних властивостей, а навпаки, їх стає тільки більше.
За кілька століть зібралося багато рецептів приготування квашеної капусти. Зараз, найчастіше, її заготовляють на зиму в банках. Це дозволяє заповнити в організмі дефіцит необхідних речовин.
Її можна подавати не лише в якості окремої закуски, але і використовувати для приготування щів, солянки, салатів, додавати в начинку випічки.
Я пропоную вам ознайомитися з простими покроковими способами з фото. Вам не знадобиться багато часу, так як процес простий і швидкий.