5 рецептів квашеної капусти на зиму в банках

Капуста є одним з найбільш корисних продуктів. Вона багата вітамінами і мікроелементами. Наші предки знали про це, тому використовували овочі для приготування найрізноманітніших страв.

Практично круглий рік на столі була квашена капуста. Слід зазначити, що в такому вигляді продукт не втрачає своїх корисних властивостей, а навпаки, їх стає тільки більше.

За кілька століть зібралося багато рецептів приготування квашеної капусти. Зараз, найчастіше, її заготовляють на зиму в банках. Це дозволяє заповнити в організмі дефіцит необхідних речовин.

Її можна подавати не лише в якості окремої закуски, але і використовувати для приготування щів, солянки, салатів, додавати в начинку випічки.

Я пропоную вам ознайомитися з простими покроковими способами з фото. Вам не знадобиться багато часу, так як процес простий і швидкий.

Цікаве:  Огірки по-корейськи на зиму — 6 найсмачніших рецептів з покроковими етапами